Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi

Slika /Fotografije/MSPM_Siroko_570.jpg

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je 17. ožujka 2017. godine Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je 17. ožujka 2017. godine Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje 2017. - 2020. godine, te poziva udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću, udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom da prijave programe koji pridonose razvoju prioritetnih područja navedenih u Pozivu.
 
Natječajna dokumentacija je dostupna na službenoj mrežnoj stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku https://mdomsp.gov.hr/poziv-za-prijavu-prijedloga-trogodisnjih-programa-udruga-koje-djeluju-u-podrucju-socijalne-skrbi-pod-nazivom-razvoj-i-sirenje-mreze-socijalnih-usluga-koje-pruzaju-udruge-za-razdoblje-2017-do-2020-godinenova-kategorija/4491   te u sustavu www.financijskepodrske.hr.
Prijava na Poziv obavlja se u sustavu www.financijskepodrske.hr  te molimo prijavitelje da obrate posebnu pažnju na način prijave.

Pisane vijesti