Održan radni sastanak u Centru za socijalnu skrb Split zbog pomoći građanima s opožarenih područja grada

Slika /Vijesti2017/CZSS Split.jpg

U Centru za socijalnu skrb Split u srijedu, 26. srpnja 2017. godine, održan je radni sastanak djelatnika Centra i državne tajnice ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu skrb, gđe Margarete Mađerić sa suradnicima.

Sastanku su uz državnu tajnicu Mađerić i ravnatelja Centra za socijalnu skrb Split, g. Antu Bijaževića, nazočili i zamjenik župana splitsko-dalmatinske županije, g. Luka Brčić te splitska dogradonačelnica, gđa Jelena Hrgović.
Sastanak je organiziran kako bi se u zajedničkom nastojanju razradili daljnji koraci u organizaciji socijalne pomoći potrebitim građanima te kako bi se zahvalilo stručnim radnicima Centra za socijalnu skrb na svemu dosad poduzetom s ciljem zaštite i pomoći stanovništvu područja ugroženih požarima.
Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Split, g. Ante Bijažević, dionicima sastanka podnio je izviješće o provedenim mjerama i aktivnostima, navodeći da su djelatnici Centra svesrdno i pravovremeno djelovali u pružanju pomoći. Prema njegovim navodima, zbrinjavanje građana i žurne mjere već su poduzete i u tom smjeru Centar će nastaviti postupati kako bi građani što prije dobili socijalne usluge i pomoći koje su im potrebne. Organiziranom zajedničkom akcijom, stručnim djelovanjem i solidarnošću, djelatnici Centra za socijalnu skrb Split pomogli su u prevladavanju ovih teških dana svojim najugroženijim sugrađanima.
 
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu skrb


(fotografija: Slobodna Dalmacija)

Pisane vijesti