Najava natječaja u sklopu Fonda europske pomoći za najpotrebitije

Slika /Logotipovi/EuropskiFondZaNajpotrebitije.jpg

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku najavljuje objavu poziva na dostavu projektnih prijedloga koji će se financirati u okviru Operativnog programa za hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020. iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije. 

Kroz dva programa za dodjelu bespovratnih sredstava koji će biti objavljeni u rujnu 2017. osigurat će se distribucija hrane u osnovnim školama za djecu u riziku od siromaštva za školsku godinu 2017.-2018., kao i podjela hrane i osnovne materijalne pomoći za najpotrebitija domaćinstva.
 
Oba natječaja ukupne vrijednosti 74 mil HRK  planirana su u modalitetu otvorenog trajnog poziva, gdje će se prijave zaprimati i obrađivati prema redoslijedu zaprimanja. Pozivi će biti otvoreni do iscrpljenja financijske omotnice.
 
Napominjemo kako će natječajnom dokumentacijom svim uspješnim prijaviteljima biti ponuđena mogućnost financiranja (povrata) troškova koji su nastali i prije završetka procesa dodjele odnosno prije potpisivanja ugovora.
 
Sve dodatne informacije o nadolazećim pozivima bit će dostupne i na mrežnim stranicama www.strukturnifondovi.hr ; www.esf.hr   te www.fead.hr

Pisane vijesti