U Karlovcu održana informativna radionica u okviru FEAD natječaja „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva"

Slika /Vijesti2017/igorDSC_8858.jpg

21. rujna 2017. u Gradskoj knjižnici „Ivan Goran Kovačić“ u Karlovcu, organizirana je informativna radionica za potencijalne prijavitelje na trenutno otvoreni natječaj „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017. - 2018.)“

Ukupna indikativna vrijednost Poziva iznosi 25.000.000,00 kn, a projekti se financiraju u iznosu od 100% prihvatljivih troškova. Sredstva će biti sufinancirana iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije. Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave – osnivači javnih osnovnih škola koje se nalaze u regijama do 125% indeksa razvijenosti.

Prije radnog dijela radionice, sudionicima su se obratile gđa. Andreja Navijalić, zamjenica gradonačelnika grada Karlovca, gđa. Katarina Ivanković Knežević, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava te gđa. Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 
Cilj radionice bio je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kao i  kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.
 
Materijali prezentirani na događanju dostupni su na ovoj stranici.

Pisane vijesti

Dokumenti