Informativna radionica u Šibeniku

Slika /Logotipovi/EuropskiFondZaNajpotrebitije.jpg

6. listopada 2017. godine 2017. g., u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku, održana je posljednja informativna radionica za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno otvorenog natječaja „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2017. - 2018.)“. 

Ukupna indikativna vrijednost Poziva iznosi 25.000.000,00 kn, a raspoloživa sredstva su osigurana u okviru Fonda europske pomoći za najpotrebitije. Prihvatljivi prijavitelji u okviru Poziva su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave – osnivači javnih osnovnih škola koje se nalaze u regijama do 125% indeksa razvijenosti.
 
Na događanju su se sudionicima obratili  gđa. Mirjana Žurić, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Šibenika, g. Nikola Blažević, zamjenik župana Šibensko-kninske županije, gđa. Katarina Ivanković Knežević, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava te gđa. Nada Zrinušić, pomoćnica ministrice u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 
U radnom dijelu radionice, potencijalni su prijavitelji informirani o ciljevima natječaja, prihvatljivim aktivnostima, kao i  kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.

Materijali prezentirani na događanju dostupni su na ovoj stranici.

Pisane vijesti

Dokumenti