Informativna radionica u Vodicama (ESF)

Slika /Logotipovi/esf.gif

19. listopada 2017. godine u Vodicama će se održati info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF). 

Radionica će se održati u prostorijama Gradske vijećnice u Vodicama, Ulica Ive Čaće 8, 22211, Vodice, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati.
 
Cilj info-radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su sljedeće pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.
 
Prijave će se zaprimati do srijede 18.10.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu će biti povratno obaviješteni o statusu prijave. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.
 
Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac https://goo.gl/E4RN6F

Uz najavljenu info radionicu radionice će se održati i u sljedećim gradovima:
Biograd (na Moru) 20.10.2017.
Krapina 25.10.2017.
Hrvatska Kostajnica 26.10.2017.
Gospić 27.10.2017.
 
Za više informacija o točnim lokacijama, terminu održavanja i načinu prijave na radionice potrebno je pratiti mrežne stranice:
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr
www.mdomsp.gov.hr
 

Pisane vijesti