Informativna radionica u Biogradu na Moru (ESF)

Slika /Logotipovi/esf.gif

20. listopada 2017. godine u Biogradu na Moru održat će se info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Info-radionica će se održati u prostoru Zavičajnog muzeja Biograda na moru, Obala kralja Petra Krešimira IV 22, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

Cilj info-radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su sljedeće pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.
 
Prijave će se zaprimati do četvrtka 19.10.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o statusu prijave. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.
 
Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac https://goo.gl/87NWPt.
 
Uz najavljenu info-radionicu, planirano je održavanje radionica i u slijedećim gradovima:
Krapina - 25.10.2017.
Hrvatska Kostajnica - 26.10.2017.
Gospić - 27.10.2017.
 
Za više informacija o točnim lokacijama, terminu održavanja i načinu prijave na radionice potrebno je pratiti mrežne stranice:
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr
www.mdomsp.gov.hr

Pisane vijesti