Održane ESF informativne radionice u Krapini, Hrvatskoj Kostajnici i Gospiću

Slika /Logotipovi/esf.gif

25., 26. i 27. listopada 2017. u Krapini, Hrvatskoj Kostajnici i Gospiću održane su Informativne radionice  za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost Poziva iznosi 99.918.750,00 kuna, a projekti se financiraju u iznosu od 100% prihvatljivih troškova do iscrpljenja financijske omotnice. Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog Poziva su udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Prije radnih dijelova sve tri radionice, sudionicima su se pozdravnim govorima obratili predstavnici jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, te predstavnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku – državne tajnice Margareta Mađerić i Marija Pletikosa te pomoćnica ministrice  Nada Zrinušić.

Na radionicama su potencijalni prijavitelji informirani o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kao i kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.

Materijali prezentirani na info radionicama dostupni su na ovoj stranici

Pisane vijesti