Informativna radionica u Rijeci (ESF)

Slika /Logotipovi/esf.gif

3. studenog 2017. godine u Rijeci održat će se info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Info-radionica će se održati u prostoru Doma za starije osobe „Kantrida“ Rijeka, Ul. Đuro Catti 6, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati.

Cilj info-radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su slijedeće pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.

Prijave će se zaprimati do četvrtka, 2.11.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o statusu prijave. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac:      https://goo.gl/FTwTKP

Pisane vijesti