Informativne radionice u Pazinu i Motovunu (ESF)

Slika /Logotipovi/esf.gif

VAŽNO! Otkazuje se prethodno najavljena informativna radionica u Motovunu koja se trebala održati 17. studenog 2017. godine. Svi do sada prijavljeni sudionici automatski su registrirani za radionicu u Pazinu, koja se održava 16. studenog 2017.

16. studenog 2017. u PAZINU će se održati info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno objavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).
 
Info-radionica se održava u Pučkom otvorenom učilištu Pazin (Dvorana Istra), Šetalište pazinske gimnazije 1, u vremenu od  11:00 do 16:00 sati.
 
Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac https://goo.gl/864REj
 
Cilj info-radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su slijedeće pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.
 
Prijave se zaprimaju do utorka, 14.11.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.
 
Najavljuju se i info-radionice u sljedećim gradovima:
Velika Gorica - 21.11.2017.
Sinj - 30.11.2017.
 

Pisane vijesti