Vijesti

Održana prva konferencija: „Doprinos jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave demografskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema“
U organizaciji Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grada Đakova, u utorak 21. svibnja 2019. godine na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, održana je konferencija „Doprinos jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave demografskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema“.
Održan sastanak predstavnika Austrijske ambasade u Zagrebu i Uprave za demografski razvoj, obitelj, djecu i mlade
31. siječnja 2019. godine održao se sastanak predstavnika Austrijske ambasade u Zagrebu i Uprave za demografski razvoj, obitelj, djecu i mlade Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku s temom trenutnih demografskih trendova u Republici Austriji, Republici Hrvatskoj i susjednim zemljama te migracijama na području Europe.
Studenti HKS posjetili Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
Studenti Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu, prve godine Diplomskog sveučilišnog studija sociologije - Upravljanje i javne politike, s profesorima doc. dr. sc. Mariom Barom i Damirom Milošem mag. soc./mag. educ. soc, su u sklopu nastave na kolegiju Javne politike I: uvod posjetili su dana 21. siječnja 2019. Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.