Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini

Datum objave: 21. svibnja 2018.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini kojim poziva udruge koje su programski usmjerene na rad s djecom i/ili mladima u Republici Hrvatskoj da se prijave za financijsku podršku projektima koji doprinose prevenciji nasilja nad i među djecom i mladima na području Republike Hrvatske.

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 4.000.000,00 kuna. 

Prijava na Poziv ostvaruje se putem sustava www.financijskepodrske.hr

Rok za dostavu prijava je 20. lipnja 2018. godine.

Sve informacije o Pozivu i načinu prijave navedene su u Uputama za prijavitelje koje su sastavni dio natječajne dokumentacije.
 
Datum objave: 15. lipnja 2018.

Izmjena natječajne dokumentacije
Objavljuju se izmijenjene Upute za prijavitelje s izmjenama u poglavljima 3.2. Obavezna dokumentacija za Poziv i 4.3. Dostava dodatne dokumentacije, te napominjemo da je dokumentacija koja se odnosi na izvoditelje koji će tijekom provedbe planiranih aktivnosti biti u izravnom kontaktu s djecom (Obrazac B10, preslika Uvjerenja o nekažnjavanju ne starija od 6 mjeseci i preslika osobnog dokumenta) dio obavezne dokumentacije koja se dostavlja prilikom prijave projekta na Poziv putem aplikacije Financijske podrške.
 
Datum objave: 15. lipnja 2018.

Objava Najčešćih pitanja i odgovora
 
Datum objave: 21. prosinca 2018.

Objava privremenih rezultata Poziva
 
Datum objave: 5. ožujka 2019.

Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za projekte udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima za 2018. godinu