Iz medija

Vecernji.hr: Otvoren Muzej realnosti u Tunelu Grič
Postav ovogodišnjeg Muzeja realnosti moguće je razgledati do 11. prosinca, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje
Vecernji.hr: Svako dijete treba obitelj: Zagrepčani trčali za sretnije djetinjstvo
Utrka je dio kampanje čiji je cilj povećanje broja udomitelja i osiguravanje brižnih udomiteljskih obitelji za najmlađu djecu koja trenutačno odrastaju u ustanovama
Magazin.hrt.hr: UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza 9. rujna
U sklopu nacionalne kampanje 'Svako dijete treba obitelj' UNICEF 9. rujna u središtu Zagreba organizira humanitarnu utrku Mliječna staza čiji će prihod od kotizacija biti usmjeren za pomoć u opremi udomiteljskim obiteljima u kojima su smještena najmlađa djeca te njihovu edukaciju.
Vecernji.hr: Murganić: Želimo 50% manje male djece u domovima
Prema novom zakonu, udomitelj će dobiti 2500 kuna i doprinose
In-portal.hr: Najavljen početak nacionalne kampanje "Svako dijete treba obitelj"
Prema posljednjim podacima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u udomiteljskim obiteljima za djecu i mlade trenutačno je smješteno 2259 djece i mladeži.
Zagrebancija.com: „Svako dijete treba obitelj”
U sklopu kampanje pokrenuta je besplatna telefonska linija 0800 8282 na kojoj građani zainteresirani za udomiteljstvo mogu dobiti sve potrebne informacije.
Dnevnik.hr: Svako dijete treba obitelj: U 1202 udomiteljske obitelji smješteno je 2259 djece
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo najavili su u utorak početak kampanje "Svako dijete treba obitelj", s ciljem povećanja broja udomitelja kojih sada ima 1202 u čijim obiteljima je smješteno 2259 djece.
Splitskidnevnik.rtl.hr: Kampanja “Svako dijete treba obitelj”: U 1202 udomiteljske obitelji smješteno 2259 djece
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo najavili su u utorak početak kampanje “Svako dijete treba obitelj”, s ciljem povećanja broja udomitelja kojih sada ima 1202 u čijim obiteljima je smješteno 2259 djece.
Ezadar.rtl.hr: Predstavljena kampanja Ministarstva za demografiju i UNICEF-a "Svako dijete treba obitelj"
U domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi smješteno je 814 djece, od kojih 169 djece živi u stambenim zajednicama u programu organiziranog stanovanja uz podršku odgajatelja, a 90 djece je mlađe od tri godine.
Klinfo.rtl.hr: Počinje nacionalna kampanja za promicanje udomiteljstva „Svako dijete treba obitelj”
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF, u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo djece, najavili su početak nacionalne kampanje „Svako dijete treba obitelj”. Cilj je kampanje povećanje broja toplih, brižnih udomiteljskih obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi
Prvi.hr: Pokrenuta kampanja ‘Svako dijete treba obitelj’, ministrica pozvala: ‘Pomozite djeci da odrastaju okružena ljubavlju i toplinom doma’
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF, u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo djece, najavili su početak nacionalne kampanje “Svako dijete treba obitelj”.
Magazin.hrt.hr: Počinje nacionalna kampanja za kvalitetno udomiteljstvo
'Svako dijete treba obitelj' nacionalna je kampanja koju pokreću Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te UNICEF u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo.
Nacional.hr: Predstavljena kampanja “Svako dijete treba obitelj”
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF, u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo najavili su u utorak početak nacionalne kampanje “Svako dijete treba obitelj”, čiji je cilj povećanje broja udomitelja i osiguravanje brižnih udomiteljskih obitelji za najmlađu djecu koja trenutačno odrastaju u ustanovama.
Nacionalno.hr: Predstavljena kampanja Ministarstva za demografiju i UNICEF-a “Svako dijete treba obitelj”
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF, u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo najavili su u utorak početak nacionalne kampanje “Svako dijete treba obitelj”, čiji je cilj povećanje broja udomitelja i osiguravanje brižnih udomiteljskih obitelji za najmlađu djecu koja trenutačno odrastaju u ustanovama. 
Priznajem.hr: Predstavljena kampanja Ministarstva za demografiju i UNICEF-a “Svako dijete treba obitelj”
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF, u suradnji s Forumom za kvalitetno roditeljstvo najavili su u utorak početak nacionalne kampanje “Svako dijete treba obitelj”, čiji je cilj povećanje broja udomitelja i osiguravanje brižnih udomiteljskih obitelji za najmlađu djecu koja trenutačno odrastaju u ustanovama. 
Vijesti.hrt.hr: 'Svako dijete treba obitelj'
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i UNICEF, u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo najavili su u utorak početak nacionalne kampanje “Svako dijete treba obitelj”, čiji je cilj povećanje broja udomitelja i osiguravanje brižnih udomiteljskih obitelji za najmlađu djecu koja trenutačno odrastaju u ustanovama.
Radio.hrt.hr: Počinje nacionalna kampanja za kvalitetno udomiteljstvo
"Svako dijete treba obitelj", nacionalna je kampanja koju pokreću Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te UNICEF u suradnji s Forumom za kvalitetno udomiteljstvo.
Vecernji.hr: I krajem ovog ljeta budite zvijezda Mliječne staze!
UNICEF-ova humanitarna utrka s ciljem podrške udomiteljstvu najmlađe djece