Vijesti

Održan peti stručni aktiv u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu dana 18. siječnja 2019. godine organiziralo stručni aktiv ravnatelja i stručnih radnika centara za socijalnu skrb, centara za pružanje usluga u zajednici i domova socijalne skrbi s područja Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretavnske županije.
Održan četvrti stručni aktiv u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu dana 17. siječnja 2019. godine organiziralo stručni aktiv ravnatelja i stručnih radnika centara za socijalnu skrb, centara za pružanje usluga u zajednici i domova socijalne skrbi s područja Karlovačke, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Istarske županije. Predmetni stručni aktiv četvrti je u nizu od pet regionalnih stručnih aktiva koji se održavaju u razdoblju od 14. do 18. siječnja 2019. godine u prostorijama Ministarstva, a istom je prisustvovalo 69 sudionika.
Održan treći stručni aktiv u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu dana 16. siječnja 2019. godine organiziralo stručni aktiv ravnatelja i stručnih radnika centara za socijalnu skrb, centara za pružanje usluga u zajednici i domova socijalne skrbi s područja Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije.
Održan drugi stručni aktiv u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu dana 15. siječnja 2019. godine organiziralo stručni aktiv ravnatelja i stručnih radnika centara za socijalnu skrb, centara za pružanje usluga u zajednici i domova socijalne skrbi s područja Bjelovarsko – bilogorske, Sisačko – moslavačke, Koprivničko – križevačke, Varaždinske i Međimurske županije.
Održan prvi stručni aktiv u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je u svrhu usklađene provedbe novog Zakona o udomiteljstvu dana 14. siječnja 2019. godine organiziralo stručni aktiv ravnatelja i stručnih radnika centara za socijalnu skrb, centara za pružanje usluga u zajednici i domova s područja Grada Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije.
Dodijeljene nagrade udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini
U ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine u Ministarstvu za demografiju dodijeljene su nagrade udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini.
Najava: Dodjela nagrada udomiteljima za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini
Zahvaljujući centrima za socijalnu skrb, udrugama koje se bave udomiteljstvom, vijećima udomljene djece i mladeži, korisnicima udomiteljstva i svim zainteresiranim osobama koji su nesebično aktivirani u promicanju udomiteljstva pružena nam je čast da upoznamo plemenite ljude i nagradimo ih za izuzetne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva u 2018. godini.
Dvije i pol tisuće djece i odraslih trčalo za udomiteljske obitelji
Više od 2500 djece i odraslih trčalo je jučer na UNICEF-ovoj humanitarnoj utrci Mliječna staza uz glasnu podršku navijača. Donacijama građana i tvrtki i kotizacijama prikupljeno je 700 000 kuna za udomiteljstvo najmlađe djece.