Okrugli stol o Tezama za Nacrt prijedloga Zakona o socijalnoj skrbi

Napomena: S obzirom velik broj prijava, obavještavamo zainteresirane da je kapacitet dvorane u Ministarstvu socijalne politike i mladih popunjen i da više nismo u mogućnosti primati predbilježbe za dolazak na Okrugli stol.    

17. lipnja 2013. godine u Ministarstvu socijalne politike i mladih s početkom u 12 sati, bit će održan Okrugli stol o Tezama za Nacrt prijedloga Zakona o socijalnoj skrbi i Nacrtu prijedloga iskaza za Zakon o socijalnoj skrbi kojega organizira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Svrha skupa je prezentirati Teze Nacrta prijedloga Zakona o socijalnoj skrbi i Nacrt prijedloga iskaza za Zakon o socijalnoj skrbi u okviru savjetovanja sa zainteresiranom javnosti, te otvoriti prostor široj raspravi i dobivanju što većeg broja različitih prijedloga, primjedbi i mišljenja većeg broja dionika.  

Planirano je sudjelovanje oko 50 sudionika: predstavnika ustanova socijalne skrbi, strukovnih udruga, vladinih ureda i organizacija civilnog društva.

Za sudjelovanje na Okruglom stolu potrebno je javiti se zaključno s 14. lipnjem 2013., putem e-maila na ana.butkovic@mspm.hr.Najave