Otvorene prijave za župane, gradonačelnike i načelnike koji će predstaviti primjer dobre prakse na Godišnjoj konferenciji savjeta mladih u RH

Slika /Vijesti2019/SMRH_logo.jpg

Prijave za predstavljanje primjera dobre prakse JLP(R)S, a na koje se mogu kao gosti u panel raspravama prijaviti župani, gradonačelnici i načelnici otvorene su do 13. ožujka 2019. godine.

Povodom 5. obljetnice donošenja Zakona o savjetima mladih održava se Godišnja konferencija savjeta mladih u Republici Hrvatskoj. U sklopu programa održavaju se panel rasprave na kojima će se imati priliku predstaviti JLP(R)S kao primjeri dobre prakse. Konferenciju organizira međuresorno savjetodavno tijelo Vlade - Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske, a na otvorenju konferencije sudjelovat će predsjednik Vlade mr. sc. Andrej Plenković i članovi Vlade.
 
Prijave za predstavljanje primjera dobre prakse JLP(R)S, a na koje se mogu kao gosti u panel raspravama prijaviti župani, gradonačelnici i načelnici otvorene su do 13. ožujka 2019. godine. Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske će na slijedećoj sjednici koja će se održati 14. ožujka 2019. odabrati najbolje primjere dobre prakse koji će se predstaviti na Godišnjoj konferenciji savjeta mladih u Republici Hrvatskoj.
 
Tema konferencije je: „Mladi kao odgovorni i uključeni dionici u lokalnoj zajednici: mladi kao važan partner i prioritet Hrvatske“ te je ista prilika za razmjenu iskustava i raspravu o najboljim praksama u sudjelovanju u razvoju politika za mlade na svim razinama vlasti. Panel rasprave održat će se na temu: „Savjet mladih u Republici Hrvatskoj- postojeće stanje“, „Participacija mladih na lokalnoj razini i uloga savjeta mladih u radu JLP(R)S-a“, „Mladi kao prioritet“.
 
 
Potrebnu dokumentaciju, obrasce i pozive možete preuzeti u nastavku, a sva pitanja i/ili prijedlozi za suradnju koji mogu biti tema budućih zajedničkih sjednica i gostovanja mogu biti upućeni na mail savjetzamladeVRH@mdomsp.hr.

Poziv ministrice
Pismo organizatora
Obrazac III
Program Godišnje konferencije savjeta mladih u Republici Hrvatskoj

Pisane vijesti