Poziv na Regionalne partnerske konzultacije u Ogulinu i Puli u okviru IPA programa

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Uprava za koordinaciju programa i projekata EU u području rada i socijalne sigurnosti kao tijelo nadležno za Operativni programa Razvoj ljudskih potencijala organizira novi krug Regionalnih partnerskih konzultacija na području Republike Hrvatske. U okviru Operativnog programa do sada je ugovoreno 10 dodjela bespovratnih sredstava (grant shema), točnije 194 ugovora u ukupnom iznosu većem od 43,6 milijuna eura.ipa (4)
Cilj ovih konzultacija je upoznati potencijalne i buduće korisnike, te širu javnost s mogućnostima financiranja projekata kroz dodjele bespovratnih sredstava u okviru IV. komponente IPA-e Razvoj ljudskih potencijala. Predstavljanje uključuje informacije o mogućnostima u okviru programskog razdoblje 2012.-2013. kao i Europskog socijalnog fonda (ESF) za programsko razdoblje druge polovice 2013 godine.

Na konzultacijama će izlagati predstavnici tijela uključenih u upravljanje i provedbu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala: Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva socijalne politike i mladih, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.Do sada su konzultacije održane u Splitu, Zadru, Vukovaru i Slavonskom Brodu, a nastavljaju se održavati u Ogulinu i Puli te Zagrebu za kojeg će datum održavanja biti naknadno objavljen.

 
Predstavljanja će se održati:
• 11. prosinca 2012. godine u 11:00 sati u Ogulinu – Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin, Bernardina Frankopana 7,

• 12. prosinca 2012. godine u 10:00 sati u Puli -  HGK Županijska komora Pula, Carrarina 5.

Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 7. prosinca 2012. godine na e-mail adresu: petra.leonhardt@mrms.hr

Također vas molimo da poziv o predstavljanju projekata proslijedite Vašim kolegama i partnerima.Najave