Svečano uručeni ugovori vrijedni 27,43 milijuna kuna za unaprjeđenje usluga u dječjim vrtićima

  • Slika /Vijesti2018/241018_Karlovac%20(6).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U srijedu, 24. listopada 2018. godine u Dječjem vrtiću „Četiri rijeke“ - Vrtić Rakovac u Karlovcu, održana je svečana dodjela 5 potpisanih ugovora u okviru Poziva „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Ugovori su potpisani na temelju pete Odluke o financiranju ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Svečanoj dodjeli ugovora prisustvovali su gđa Nada Murganić ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Marina Nekić, zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, gđa Vesna Hajsan-Dolinar, zamjenica župana Karlovačke županije i g. Damir Mandić. gradonačelnik Grada Karlovca.

Ugovore ukupne vrijednosti 27,43 milijuna kuna vrtićima potpisnicima uručila je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Nada Murganić.
 
Ugovore je potpisalo sljedećih 5 korisnika: Dječji vrtić Općine Primošten, Grad Požega, Grad Dubrovnik, Grad Karlovac i Dječji vrtić Bistrac (Ogulin).

Poziv „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ sufinancira se u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda u ukupnoj vrijednosti 300 milijuna kuna, a pripremljen je u svrhu ispunjavanja mjera obiteljske i demografske politike Republike Hrvatske.

Pisane vijesti