U Vinkovcima potpisan ugovor o dodjeli sredstava Gradskom društvu Crvenog križa Valpovo i 38 ugovora za unaprjeđenje rada dječjih vrtića

  • Slika /Vijesti2018/207_Vinkovci%20(2).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Dana 20. srpnja 2018. ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Nada Murganić sudjelovala je u Vinkovcima na 5. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem u sklopu koje je održano svečano potpisivanje 130 projekata na području Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske te Vukovarsko-srijemske županije.

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Nada Murganić potpisala je s ravnateljicom Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, gđom Sanjom Habuda, ugovor o dodjeli sredstava za projekt “Pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine” ukupnog iznosa 4.277.915,08 kn u okviru FEAD poziva ''Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II''.
 
Osim navedenog ugovora, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potpisalo je i 38 ugovora s predstavnicima jedinica lokalne samouprave za projekte u okviru “Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima”.

Pisane vijesti